Blog

cexpert
27 aprilie 2017
promovare online Niciun comentariu

Cati bani poti sa economisesti folosind o platforma de freelance? Exemplu practic.

Am primit un email in care Tudor ne felicita pentru platforma si ne-a dat un exemplu de ce crede el ca e nevoie si pe piata din Romania de o astfel de platforma.

Tudor este distribuitor unic de un brand de lux de ciocolata. Tudor a avut nevoie de un site bilingv pentru promovarea afacerii sale.

Pentru acest site ai nevoie doar pentru lansare acestuia de: un expert IT sau chiar 2 (sitebuilder si designer pentru logo si alte elemente grafice) si de 2-3 traducatori pentru traducerea in (engleza, germana si franceza).

 

Criterii Pierdere masurabila Cost total
1.    Timp necesar cautarii expertilor Ex.: 4-5 experti a minim 3h/expert si 50 ron/h 15h * 50 ron/h = 750 lei ( telefoane, emailuri date expertilor)
2.    Abordarea expertilor in loc de oferta acestora pe o platforma de freelance Ex. La costul unui serviciu de 1000 euro, abordarea expertilor ne va aduce un cost in plus de 20-25% 1000*20%=200 euro

Sau

1000*25%=250 euro

Plus cei 1000 euro, care reprezinta costul serviciului

 

Timpul este singurul lucru care nu se poate recupera! Deci sa nu pierdem timpul!

In plus, pentru mentenanta siteului , SEO, SEM Tudor va  mai avea nevoie de inca 2 experti pe termen mediu sau lung. Tudor nu stie unde sa gaseasca fizic acesti experti, de aceea apeleaza la platforma de freelance Caut-expert.ro.

A intrat pe caut-expert.ro, a postat un anunt unde specifica faptul ca are nevoie de 2 experti pentru SEO si SEM, iar in scurt timp, a primit oferte de la mai multi liber profesionisti. In cele din urma, Tudor a ales 2 experti care indeplineau cerintele acestuia.

comentariu