Blog

cexpert
6 noiembrie 2017
promovare online Niciun comentariu

Freelancer, jobul viitorului

Freelancer, jobul viitorului in era digitala

   Tot ceea ce se întâmplă în prezent în jurul nostru pornind de la evoluțiile în domeniul tehnologiei și continuând cu modificările din cadrul sferei politice, economice, respectiv culturale constituie un semnal de alarmă asupra potențialelor schimbări spre care ne îndreptăm.

Aceste tendințe tind să se reflecte de asemenea și la nivelul pieței muncii, ca urmare vom asista la înlocuirea joburilor clasice cu joburi care implică integrarea unui stil de lucru flexibil.

De ce?

Deoarece un procent major din resursele umane nu reușesc să se adapteze la un job clasic care implică un program rigid, preferând activitatea independentă.

    Ultimele studii publicate de Washingtonpost arată că peste 90% dintre companiile care au implementat o structură flexibilă la job au înregistrat creșteri și în ceea ce privește interacțiunea și motivația angajaților.

    O altă înclinație actuală constă în alegerea de joburi temporare, part-time sau project-based; cu alte cuvinte, forța de muncă din ultimii ani a fost reprezentată de angajați temporari.

    Concluzionând, putem observa că toate modificările care se produc în prezent pe piața muncii ne confirmă că activitatea de freelancer va urma o ascensiune spectaculoasă în viitorul apropiat.

    Vă recomandăm să accesați platforma caut-expert.ro pentru realizarea unui profil de freelancer (in special expert IT, traducatori autorizati si neautorizati si evaluatori) și pentru a afla mai multe informații despre jobul viitorului.

    Pe de altă parte, dacă reprezentați o companie care dorește să se îmbunătățească și să performeze în era digitală vă sfătuim să vă pregătiți pentru viitor. Intrați astăzi pe platformă și externalizați proiectele care nu țin de punctele forte ale companiei “de core business-ul firmei” și deveniți mai eficienți și productivi.

 

 

comentariu