Profile disponibile

-
Ștergeți toate filtrele

1069 profile disponibile 1069 profil disponibil

 • Popa Alexandro

  Design & Edit Video

  1 an experienta 0 projects worked 5.00USD/hr 0USD earned

  Salutare! Numele meu este Popa Alexandro si am o experienta de 1 an in design grafic si editare video. Sunt specializat in folosirea programelor Photoshop si Premiere Pro, unde am demonstrat abilitatea de a crea proiecte creative si de impact. Sunt un designer atent la detalii, care se concentreaza pe livrarea de rezultate de calitate, si un editor video talentat care poate transforma materialul brut in clipuri video atractive si captivante. Sunt dedicat si pasionat in ceea ce fac si…

 • Simion Andreea

  Inginer

  10 ani experienta 0 projects worked 10.00USD/hr 0USD earned

  If I can dream it, I can do’it!

 • Bucea Alexandra Maria

  0 ani experienta 0 projects worked 0USD earned
 • Harnagea Georgiana

  Social Media Manager/Copywriter/HR

  3 ani experienta 0 projects worked 15.00USD/hr 0USD earned

  Hello! Eu sunt Georgiana, am experiență în Social Media și Copywriting: creat anunțuri, postat în Social Media și dețin cunoștințe de Design în Canva și editare site în platforma Wix.Sunt interesată de o colaborare remote în activitățile prezentate mai sus, dar și in aria de HR. 

 • Pocovnicu Ciprian

  Inginer

  0 ani experienta 0 projects worked 4.00USD/hr 0USD earned

  Buna ziua,

  Sunt nou in acest domeniu, insa sunt foarte dornic sa dezvoltam impreuna  proiecte frumoase in acest domeniu.

 • marin.cristian

  IT

  0 ani experienta 0 projects worked 2.00USD/hr 0USD earned

  Salut, sunt student de anul 1 la facultatea de Calculatoare, Inginerie electrica si electronică. Nu am experiență în niciun domeniu, dar dețin abilități în ceea ce privește: site-urile web, scrierea de articole (având multiple bloguri și site-uri web în trecut), editarea articolelor, transcrierea din engleză în română. Pot fi tester de site-uri web, le pot modifica design-ul, pot testa software-uri și diferite aplicații. 

  Din cauza lipsei de experiență, nu am așteptări ridicate în ceea ce privește salariul. 

 • vladutz28

  Specialist Wordpress

  8 ani experienta 0 projects worked 25.00USD/hr 0USD earned

  Numele meu este Vlad, de 8 ani creez atat website-uri de prezentare cat si magazine online (e-commerce) in platforma WordPress sau Shopify (cu multe dintre ele inca comaborez pe partea de mentenanta, postari si reclame pentru platformele de socializare), multe dintre ele au crescut tot mai mult in vanzari. Am creat logo-uri pentru fiecare client in parte, m-am ocupat si de Social Media Marketing (atat de intretinerea conturilor cat si pentru promovare). Am postat un portofoliu cu logo-uri si ultimele…

 • Andrei Nedelcu

  Marketer

  3 ani experienta 0 projects worked 0USD earned

  Salutare! Sunt Andrei Nedelcu și sunt online marketer și social media specialist. Am o experiență de 3 ani, in tot acest timp lucrând în agenții de marketing, dar și în proiecte personale/locale (promovarea de cursuri educaționale, produse healthcare, horeca prin Facebook/Instagram ads).

 • COLIOGLU-MATEI MARIANA

  Profesor si traducator limba engleza

  20 ani experienta 0 projects worked 0USD earned

  Bună ziua! Sunt profesor de stiinte socio-umane de 20 ani, traucator autorizat de 10 ani și absolvent de drept.

 • Stoian Dan

  Senior Project Engineer

  10 ani experienta 0 projects worked 100.00USD/hr 0USD earned

  10 ani experiență cu proiecte livrate în Europa, Asia și USA

 • Alexandru Florin

  Wordpress developer

  3 ani experienta 0 projects worked 0USD earned

  Pot realiza site-uri de prezentare wordpress si install diveres teme si plugin-uri.

 • Barbu Miheala

  Analist

  17 ani experienta 0 projects worked 7.00USD/hr 0USD earned

  .

 • Patras Tudor

  Software engineer, developer, and programmer

  4 ani experienta 0 projects worked 20.00USD/hr 0USD earned

  I am a professional programmer, designer and software engineer. I have started to work in this industry 4 years ago, always have been technical and curious. I have an absolute satisfaction when it comes to my job, I love creating and don’t pass by challenges that come, always trying to find a solution. What I can guarantee is that I will always communicate as to where are we in the project, and the final result will be represented by…

 • Lupu Radu Sebastian

  Mr.

  14 ani experienta 0 projects worked 22.00USD/hr 0USD earned

  Experienta peste 12 ani E-commerce, WordPress, Woocommerce

 • barbubogdan325

  Web designer / web developer

  3 ani experienta 0 projects worked 8.00USD/hr 0USD earned

  Hello, i’m glad to be here, i’m an web designer and developer, i got a lot of skills în graphic design. I can design and develop websites, i can create magazines, logos, and product design, most of my experience is based on the creation of digital content. 

 • cosminciolacu99

  Software Developer

  4 ani experienta 0 projects worked 15.00USD/hr 0USD earned

  I am a full-stack developer with 4 years of experience. I have worked on several large projects with different web technologies. Why do you think I would be the right person for this project? Well, because of the experience and the quality of the applications I have developed.

 • Pauna Iulian

  Desk Based Account Manager

  3 ani experienta 0 projects worked 20.00USD/hr 0USD earned

  New joiner to the freelancing community, but keen to help businesses grow, using my skills. Pasionate about writing, sales and digital marketing, I am currently working in a corporate environment, for a Telecommunication company, offering commercial support for a large portfolio of customers, B2B. I am able to deliver content in both english and romanian language, if needed, and I can offer my support on Email Marketing Campaigns, Lead-Generation and Up-sale, Cross-sale activities. 

 • Dan Adrian

  Economist

  14 ani experienta 0 projects worked 4.00USD/hr 0USD earned

  Buna !

  Sunt in cautarea de job-uri part time. Absolvent de Stiinte Economice cu experienta in vanzari , tranduceri si content writer. 

 • Pacurar Radu

  Controller financiar

  12 ani experienta 0 projects worked 25.00USD/hr 0USD earned

  Coordonez stabilirea obiectivelor financiare si de afaceri ale companiei pe termen mediu si scurt, in concordanta cu așteptările acționarilor. Definesc strategiilor de succes, care sa asigure o creștere constanta, realizez analize financiare pentru fiecare decizie de afaceri si asigura compatibilitatea cu obiectivele de afaceri pe termen mediu si lung, asigur standarde înalte in contabilitate si raportare.

 • Gabriela Zugravu

  Graphic Designer

  0 ani experienta 0 projects worked 10.00USD/hr 0USD earned

  Salut! Sunt o studentă creativă și curioasă, cu o pasiune pentru lucruri noi. Abilitățile mele variază de la scriere și editare până la managementul rețelelor sociale. 

1 2 3 54