Blog

cexpert
6 octombrie 2017
promovare online Un comentariu

Vrei să ai succes? Integrează în echipa ta persoane cu dizabilităţi !

Platforma https://caut-expert.org/ pune la dispoziție joburi și locuri pentru fiecare. Cu toții știm că într-o măsură mai mică sau mai mare există o dificultate în găsirea unor joburi pentru persoanele cu dizabilități și totodată o reticență din partea potențialilor angajatori.
Noi ne propunem să includem și totodată să sprijinim integrarea pe platformă a persoanelor cu dizabilități interesate de activitatea de freelancer. Un job în cadrul platformei caut-expert.ro elimină încă de la început toate barierele cu care se confruntă persoanele care fac parte din acestă categorie, pornind de la ideea că se poate lucra de acasă.
Care sunt avantajele pe care le oferă platformele de freelance pentru persoanele cu dizabilităţi ?

Dreptul de a ALEGE:

– tipul de muncă pe care vrea şi poate să o desfășoare (poate este sau vrei sa devă expert intr-un domeniu IT sau traducator sau editor de continut sau asistent virtual, etc.);
– cu cine colaborează;
– cât timp dedică muncii;
– locul în care lucrează și volumul de muncă pe care îl poate gestiona;
În calitate de freelancer, nu mai lucrezi pentru a te încadra într-o cultură a companiei sau un program de lucru care ar putea să te supună stresului fizic, mental și emoțional. Astfel ești capabil să faci alegeri care se potrivesc cu puterile și nevoile tale individuale.

Fie ca alegi să lucrezi pentru clienţi români (deci în limba română) şi atunci platforma caut-expert.ro este soluţia, fie că doreşti să lucrezi şi pentru clienţi străini pe platforme de freelance internaţionale (freelancer.com, upwork.com, etc.) actionează şi nu te lasa doborât de un sistem prea puţin atent la nevoile uneori mai speciale ale semenilor din jurul nostru.

Firmele trebuie să nu uite că suma calităţilor primite de fiecare om este aproape constantă, deci dacă unii au primit mai multă sănătate, ceilalţi sigur au primit alte calităţi în plus care pot face diferenţa în business-ul sau activitatea ta!

Deci daca vrei sa fii diferit şi competitiv alege să lucrezi şi cu persoanele cu dizabilităţi cu ajutorul platformelor de freelance şi integrează-i în echipa ta de succes. 

1 Comentariu la acest articol

  1. נערות ליווי במרכז

    בחלק מן המקרים, מתרחשת השפיכה המוקדמת רק במסגרת המגע המיני הראשון של אותו הגבר, אך לעתים קרובות – מדובר בבעיה שנוטה להשנות פעמים נוספות וליצור אצל הסובלים ממנה ובני זוגם מבוכה רבה, וכן תחושות קשות של תסכול, בושה ואי נוחות בחדר המיטות – אשר עלולים בסופו של דבר גם להביא לאין אונות אמיתית וקושי להגיע לזקפה בעקבות הלחץ שהסיטואציה של השפיכה המוקדמת מייצרת. נערות ליווי בקיסריה

    reply

comentariu