Blog

cexpert
6 noiembrie 2017
promovare online Niciun comentariu

Relația IMM-freelancer

Relația client (IMM)-freelancer

Dacă vrei să fii un freelancer de succes trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:

 

  1. Este foarte important ca așteptările clientului să fie clar stabilite de la începutul colaborării.

În calitate de freelancer trebuie să știi înainte de a demara proiectul, ce vrea clientul cu exactitate, ca mai apoi rezultatul final să fie în concordanță cu așteptările

  1. Stabilirea unei perioade rezonabile de muncă în care tu în calitate de freelancer poți să finalizezi serviciul.

Punctualitatea este o notă caracteristică a profesionalismului de aceea ca și freelancer este recomandat sa-ti faci un plan de lucru prin intermediul căruia poți estima data la care serviciul poate fi oferit.

  1. Disponibil pentru întrebări 

Eficiența muncii unui freelancer este strâns legată de o bună colaborare cu clientul, în consecință comunicarea trebuie să fie permanenta, astfel ca rezultatele să fie cele dorite din prima fără alte modificări ulterioare.

  1. Fixarea unei sume echitabile pentru munca depusă. 

Discuțiile legate de sumă respectiv termenul limită de plată sunt aspecte care se recomandă să fie lămurite înainte de demararea activității, deoarece în acest fel sunt eliminate posibilele neînțelegeri.

  1. Integritatea în conduită.

Onestitatea și transparența atât în viața de zi cu zi cât și în activitatea de freelancer sunt două elemente care îți vor sporii în mod cert reputația. Cea mai eficientă reclamă este recomandarea pe care o va distribui un client mulțumit.

 

Platforma caut-expert.ro îți poate oferi cadrul necesar punerii în aplicare acestor aspecte.

Daca esti expert IT, traducator sau evaluator te invitam sa-ti postezi profilul. Pe de cealalta parte, invitam IMM-urile din Romania sa se alature comunitatii noastre unde pot gasi experti acreditati, verificati si unde puteti posta proiectul pe care vreti sa-l externalizati. Be smart!

comentariu