Blog

cexpert
10 aprilie 2017
promovare online Niciun comentariu

Unde găseşti un practicant care să te ajute gratis 2-3 săptămâni la task-uri externalizabile?

Eşti o firmă sau un PFA cu multe activităţi şi nu ai timp să le îndeplineşti ? Poţi să intri pe caut-expert.ro, să postezi un anunţ cu serviciul său proiectul ce trebuie efectuat.

Prin intermediul acestei platforme de intermediere, poţi să găseşti şi studenţi care doresc să facă stagii de practică în diferite domenii. Deci, poţi astfel să efectuezi stagii de practică, unde, nu trebuie să plăteşti pentru serviciile primate, însă, te bucuri de colaborări cu studenţii care pot deveni în viitorul apropiat potenţiali angajaţi sau colaboratori.  Perioadele de training petrecute în companii îi pot pregăti pe tinerii absolvenţi în viitorul lor profesional. Cum spuneam mai sus, dacă angajatorul este mulţumit, studentul care a făcut practică poate să devină angajat cu drepturi depline.

Stagiul de practică poate fi considerat ca fiind o activitate de voluntariat. Adică, voluntarul, în cazul nostru, studentul petrece câteva săptămâni într-o firmă sau o organizație și muncește la fel de serios ca și un angajat. De obicei, pentru voluntariat nu se plăteşte, însă, sunt angajatori care realizează internship-uri, iar aici, studenţii pot câştiga şi bani.

Tinerii participanți la un stagiu de practică vor avea nenumărate avantaje:

  • interacțiunea cu profesioniști în domeniu,
  • posibilitatea de a participa la training-uri și sesiuni de formare teoretică și practică,
  • lucrul în cadrul unor echipe competitive, etc.

Numeroase companii propun stagii de practică în diferite domenii precum: financiar, bancar, IT, resurse umane, administrativ, contabilitate, vânzări sau juridic. Prin aceste stagii de practică, angajatorii au posibilitatea de a atrage în cadrul companiei lor tineri valoroși, pe care îi pot forma şi îndruma mai uşor, deoarece sunt deschişi la ce e nou. Selectarea unui student într-un asemenea stagiu de practică presupune seriozitate, orientare către învăţare și perfecţionare, dar și deschiderea de a dobândi abilităţi profesionale noi (care este foarte important).

Aşadar, intră pe https://caut-expert.org , postează un anunţ cu serviciile sau activităţile pe care le poate face un student ca şi practică.

 

comentariu