Blog

cexpert
13 iunie 2017
promovare online Niciun comentariu

Student cu multe griji si fara… bani? Lucreaza ca freelancer pe caut-expert.ro

Imi amintesc de perioada studentiei mele cand cu greu faceam fata cheltuielilor. Parintii de la tara pur si simplu nu puteau sa imi ofere tot ce aveam nevoie. Iar visul de a schimba desktop-ul meu antic cu un laptop nou mi se parea ceva imposibil.
Intr-o zi am vazut un anunt intr-o publicatie electronica de la o companie care cauta un student pentru traduceri din franceza. Eram anul 3 la Romana-Franceza asa ca m-am decis sa incerc. Am tradus la inceput doar cateva pagini de proba. Spre surprinderea mea au fost multumiti si mi-au dat mai mult de lucru. Am prins curaj si nu am fost dezamagita de suma mica pe care am castigat-o la inceput. Am mai luat si alte proiecte de traducere sau de scriere articole/ transcriere materiale de pe alte situri. Pe atunci nu existau la noi platforme de freelance si era o operatiune grea sa gasesc clienti. Lucram 1-2 ore pe zi, in timpul meu liber sau in weekend. Dupa doar 6 luni am primit un proiect foarte mare: sa verific si sa editez o intreaga carte. A fost prima vara in care mi-am putut plati o vacanta singura si la inceputul anului 4 mi-am cumparat un laptop cu banii mei castigati ca freelancer pe net. Am continuat sa lucrez si pe perioada masterului, pe atunci aveam o slujba de zi de 4 ore si lucram si online sa imi maresc venitul.
Daca esti student sau masterand si te confrunti cu acelasi tip de probleme, afla ca exista solutii: poti folosi timpul tau liber eficient si poti castiga bani. Platforme de freelance de tipul caut-expert.ro pun impreuna persoanele care pot oferi servicii si pe cei care au nevoie de ele.
Aceasta nu este o promisiune goala de imbogatire rapida sau de castiguri de mii de euro. Vei castiga in functie de abilitatile, de talentele tale si de timpul si seriozitatea acordate.
Pentru asta trebuie sa te inscrii gratuit pe platforma caut-exepert.ro, sa iti creezi un profil cat mai complet si apoi vei primi notificari cu proiectele din domeniul tau postate sau vei fi contactat direct de catre persoanele interesate de serviciile tale. Nu fi descurajat ca nu poti posta experienta de lucru, nu toti ofertantii doresc specialisti consacrati ci cauta incepatori care eventual iau preturi mai mici. Aceasta preferinta de a angaja studenti chiar a crescut considerabil in ultimii ani. Poti lucra de acasa, in functie de timpul tau, ceeea ce nu iti va pune in pericol nici studiile.

Tipuri de abilitati pentru care poti fi platit:

  • scriere de articole, descrieri de produse, corectare texte, transcriere etc
  • desig web, programare, administrare bloguri sau conturi de facebook
  • administrator magazin online
  • grafica diversa- logo, bannere, pliante, reviste, cataloage
  • traduceri din diverse limbi
  • SEO si SEM
  • editare foto/video etc

 Poti incepe chiar acum sa iti maresti veniturile pentru studii sau sa investesti in visele tale! Inscrie-te pe platforma caut-expert.ro!

comentariu