Blog

cexpert
13 iunie 2017
promovare online 18 comentarii

Student cu multe griji si fara… bani? Lucreaza ca freelancer pe caut-expert.ro

Imi amintesc de perioada studentiei mele cand cu greu faceam fata cheltuielilor. Parintii de la tara pur si simplu nu puteau sa imi ofere tot ce aveam nevoie. Iar visul de a schimba desktop-ul meu antic cu un laptop nou mi se parea ceva imposibil.
Intr-o zi am vazut un anunt intr-o publicatie electronica de la o companie care cauta un student pentru traduceri din franceza. Eram anul 3 la Romana-Franceza asa ca m-am decis sa incerc. Am tradus la inceput doar cateva pagini de proba. Spre surprinderea mea au fost multumiti si mi-au dat mai mult de lucru. Am prins curaj si nu am fost dezamagita de suma mica pe care am castigat-o la inceput. Am mai luat si alte proiecte de traducere sau de scriere articole/ transcriere materiale de pe alte situri. Pe atunci nu existau la noi platforme de freelance si era o operatiune grea sa gasesc clienti. Lucram 1-2 ore pe zi, in timpul meu liber sau in weekend. Dupa doar 6 luni am primit un proiect foarte mare: sa verific si sa editez o intreaga carte. A fost prima vara in care mi-am putut plati o vacanta singura si la inceputul anului 4 mi-am cumparat un laptop cu banii mei castigati ca freelancer pe net. Am continuat sa lucrez si pe perioada masterului, pe atunci aveam o slujba de zi de 4 ore si lucram si online sa imi maresc venitul.
Daca esti student sau masterand si te confrunti cu acelasi tip de probleme, afla ca exista solutii: poti folosi timpul tau liber eficient si poti castiga bani. Platforme de freelance de tipul caut-expert.ro pun impreuna persoanele care pot oferi servicii si pe cei care au nevoie de ele.
Aceasta nu este o promisiune goala de imbogatire rapida sau de castiguri de mii de euro. Vei castiga in functie de abilitatile, de talentele tale si de timpul si seriozitatea acordate.
Pentru asta trebuie sa te inscrii gratuit pe platforma caut-exepert.ro, sa iti creezi un profil cat mai complet si apoi vei primi notificari cu proiectele din domeniul tau postate sau vei fi contactat direct de catre persoanele interesate de serviciile tale. Nu fi descurajat ca nu poti posta experienta de lucru, nu toti ofertantii doresc specialisti consacrati ci cauta incepatori care eventual iau preturi mai mici. Aceasta preferinta de a angaja studenti chiar a crescut considerabil in ultimii ani. Poti lucra de acasa, in functie de timpul tau, ceeea ce nu iti va pune in pericol nici studiile.

Tipuri de abilitati pentru care poti fi platit:

 • scriere de articole, descrieri de produse, corectare texte, transcriere etc
 • desig web, programare, administrare bloguri sau conturi de facebook
 • administrator magazin online
 • grafica diversa- logo, bannere, pliante, reviste, cataloage
 • traduceri din diverse limbi
 • SEO si SEM
 • editare foto/video etc

 Poti incepe chiar acum sa iti maresti veniturile pentru studii sau sa investesti in visele tale! Inscrie-te pe platforma caut-expert.ro!

18 comentarii la acest articol

 1. נערות ליווי במרכז

  בחלק מן המקרים, מתרחשת השפיכה המוקדמת רק במסגרת המגע המיני הראשון של אותו הגבר, אך לעתים קרובות – מדובר בבעיה שנוטה להשנות פעמים נוספות וליצור אצל הסובלים ממנה ובני זוגם מבוכה רבה, וכן תחושות קשות של תסכול, בושה ואי נוחות בחדר המיטות – אשר עלולים בסופו של דבר גם להביא לאין אונות אמיתית וקושי להגיע לזקפה בעקבות הלחץ שהסיטואציה של השפיכה המוקדמת מייצרת. נערות ליווי בקיסריה

  reply
 2. 1demonstrate

  1regulus

  reply
 3. gay chub chat

  gay chat rooms of pa https://bjsgaychatroom.info/

  reply
 4. dating black gay ass

  squirt gay hook up dating cruising and sex site https://gaypridee.com/

  reply
 5. gay chat websites

  702 gay chat https://gaytgpost.com/

  reply
 6. miami downtown chat gay

  chat gay joven https://gay-buddies.com/

  reply
 7. which senior gay dating app has most members lakeland fl

  whats the best sith for findina a gay dating site https://speedgaydate.com/

  reply
 8. free slots instant play

  reply
 9. dancing drums free slots

  princess bride slots https://freeonlneslotmachine.com/

  reply
 10. facebook free slots games

  reply
 11. little green men slots

  free slots to play now https://pennyslotmachines.org/

  reply
 12. free dragons lair slots

  hit it rich casino slots https://slotmachinesworld.com/

  reply
 13. slots machines

  vegas world free slots https://slotmachinesforum.net/

  reply
 14. free online slots site

  common expansion slots https://slot-machine-sale.com/

  reply
 15. skill slots app smt4a

  reply
 16. konami free slots

  reply
 17. best way to win at slots

  10000 slots youtube https://www-slotmachines.com/

  reply
 18. play slots online

  reply

comentariu