Blog

cexpert
24 decembrie 2016
promovare online Niciun comentariu

Stiaţi că organizaţiile non-profit îşi pot promova cauzele Gratuit cu o sumă de 10.000 USD oferită de Google?

Una dintre problemele majore ale ONG-urilor este lipsa bugetelor de promovare. Aşadar, este bine de ştiut că promovarea asociatiilor non-profit se poate realiza mult mai uşor cu cei 10.000USD care se ofera GRATUIT de Google pt promovarea unor cauze sociale prin programul Ad Grants.

Google Ad Grants face parte din programul Google pentru organizații non-profit. Pentru a se califica pentru Google Ad Grants, organizația dvs. trebuie:

  • să înceapă prin a se înscrie în Google pentru organizații non-profit;
  • să aibă statutul valid de organizație caritabilă. Consultați site-ul Google pentru organizații non-profit pentru a găsi definiții ale statului de organizație caritabilă aplicabile în țara dvs.
  • să accepte certificările solicitate de Google privind nediscriminarea și privind primirea și utilizarea donațiilor;
  • să dețină un site funcțional, cu un volum considerabil de conținut.

Organizațiile și entitățile guvernamentale, spitalele și grupurile medicale, școlile, centrele de îngrijire a copiilor, instituțiile academice și universitățile nu sunt eligibile pentru Google Ad Grants, însă filialele filantropice ale instituțiilor educaționale sunt eligibile.

Informaţii suplimentare regăsiţi la: https://www.google.ro/grants/

Tot ce trebuie să faceţi dacă nu sunteţi familiarizat cu promovarea online este să contactaţi un expert  care să vă îndrume în verificarea eligibilităţii în programul Ad Grants, în setarea contului şi optimizarea permanentă a campaniilor în funcţie de rezultatele acesteia. În funcţie de campanie şi cuvintele cheie cu acest buget expertul SEM, va poate ajuta uşor să va faceţi cunoscute cauzele la sute de mii de oameni din aria de interes.

Articol furnizat de echipa caut-expert.ro

comentariu