Serviciu de traducere documente

  • Bids0
  • Buget 86.67USD
  • Oferta medie 0.00USD

Postat in 1 august 2017

Activ

Descrierea proiectului

Descrierea contractuluiServiciu de traducere documente din si in limbile Uniunii Europene cu caracter medical, documente de plata, corespondenta pe domeniul securitatii sociale.

Valoarea estimata fara TVA395.00 RON

Conditii contractPlata facturilor reprezentand contravaloarea produselor furnizate se realizeaza de catre Achizitor in maxim 30 de zile calendaristice de la data inregistrarii facturii prin ordin de plata in conformitate cu prevederile art. 6 alin.(1) din Legea nr. 72/2013 privind masurile pentru combaterea intarzierii in executarea obligatiilor de plata a unor sume de bani rezultand din contracte intre profesionisti si intre acestia si autoritati contractante. Operatorul economic castigator are obligatia sa aiba sau sa isi deschida cont la Trezoreria statului, in conformitate cu prevederile Ordinului MFP NR. 1235/2003, aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 146/2002

Conditii participareOferta de pret va fi transmisa pe adresa de e-mail: cosmin.pantilimon@casan.ro Pretul ofertat va fi exprimat in lei fara TVA.

Criterii adjudecarepretul cel mai scazut.

Termen limita primire oferte01.08.2017

Informatii suplimentareCaietul de sarcini poate fi solicitat pe adresa de e-mail: cosmin.pantilimon@casan.ro

Aptitudini necesare

Traducator autorizat

Categorie

Traduceri

Employer Information

37 project(s) posted hire 1 freelancers
Membru din:1 august 2017
Ofertare EXPERT (0)

Inca nu ai primit oferte.