Servicii de evaluare imobile, constructii si terenuri agricole

  • Bids0
  • Buget 6,000.00USD
  • Oferta medie 0.00USD
  • Locatie Bucuresti

Postat in 26 mai 2017

Activ

Descrierea proiectului

 SRP Triumf doreste încheierea unui contract cu persoana fizica sau juridica autorizata care sa intocmeasca rapoartele de evaluare necesare pentru stabilirea valorii de piata în vederea aprobarii pretului de pornire al licitatiei pentru închirierea unor obiective administrate de sucursala.

Conditii contract: Serviciile se vor achizitiona prin intermediul SEAP – catalogul electronic. Ofertantul câstigator se va prezenta la sediul autoritatii contractante in termen 3 zile lucratoare dupa notificarea referitoare la atribuirea contractului, în vederea semnarii acestuia. Contractul intra în vigoare la data semnarii sale de catre ambele parti pentru o perioada de 1 (una) luna.

Conditii participare: Înregistrarea ofertei în catalogul electronic de pe site-ul www. e-licitatie.ro este obligatorie. Pentru a putea depune oferta în catalogul electronic este nevoie ca ofertantii sa fie înregistrati în SEAP. Ofertele se vor transmite concomitent pe e-mail la adresa: achizitii.srptriumf@gmail.com si în catalogul electronic. Autoritatea contractanta va achizitiona serviciile din catalogul electronic de la operatorul economic care oferteaza pretul cel mai scazut. Pentru identificare, oferta de pret se va publica în SEAP – Catalogul electronic sub denumirea “Servicii de evaluare imobile, constructii si terenuri agricole aflate în administrarea SRP Triumf”

Termen limita primire oferte: 30.05.2017

Atasat este caietul cu sarcini

Aptitudini necesare

Evaluator de bunuri (ANEVAR)

Categorie

Evaluare bunuri

Employer Information

18 project(s) posted hire 0 freelancers
Membru din:9 ianuarie 2017
Ofertare EXPERT (0)

Inca nu ai primit oferte.