Server multiplayer GTA5

  • Bid1
  • Buget 100.00EUR
  • Oferta medie 80.00EUR

Postat in 15 septembrie 2019

Activ

Descrierea proiectului

Proiectul meu consta intr-un server pentru jocul Grand Theft Auto 5 ce ofera posibilitatea prin platforma RAGE-MP optiunea de a iti crea propriul server si libertatea de a-l crea dupa bunul plac.

Ei bine, dorinta mea este sa aduc un mod de joc “roleplay” care imita pe cat posibil posibilitatile vietii reale. Deja am o mare parte din acest gamemode, deja scriptat, dar care mai are nevoie de anumite retusari in ceea ce priveste anumite sisteme si diferite alte aspecte. 

Limbajele de programare folosite pentru crearea acestui mod sunt: C#, javascript – pentru lucrurile de baza si HTML, CSS, PHP – pentru partea de User Interaction si alte pop-up-uri.

Am realizat o prezentare vaga, explicita mai pe larg, dar pot detalia persoanelor ce se prezinta interesate.. Am materialele pentru a intelege mai bine modul de codaj de care se foloseste si video-uri cu exemple de sisteme ce pot fi create pentru o idee mai ampla asupra lucrurilor ce se pot realiza. 

Employer Information

1 project(s) posted hire 0 freelancers
Membru din:28 iunie 2019
Ofertare EXPERT (1)

5 year(s) experience

0 project(s) worked

80.00EUR

in 5 zile

Am trecut 5 zile dar depinde de complexitatea proiectului poate sa scapă sau sa creasca, lucrez de 4 ani in domeniul web hosting si developing si cred ca as face treaba buna pe proiectul tau