Realizare site web- atentie la detaliile specificate

  • Bids2
  • Buget 250.00USD
  • Oferta medie 175.00USD

Postat in 28 aprilie 2020

Activ

Descrierea proiectului

Cerinte:

1. Site-ul trebuie sa asigure o interfata web atat in limba romana cat si in limba engleza.
2. Site-ul trebuie sa permita adaugarea unei interfete web intr-o alta limba de circulatie internationala (de exemplu franceza).
3. Structurarea informatiei se va face in mod arborescent, cu categorii si subcategorii. Harta site¬ului se va genera si actualiza automat. 
4. Expertul ales, va trebui sa asigure elaborarea site-ului web : cost design site, interfata site, cost introducere continut si dezvoltare, cost mentenanta website, cost licente, cost manuale, cost training, etc., iar tehnologia utilizata in dezvoltarea platformei nu trebuie sa implice costuri suplimentare de licentiere din partea Beneficiarului (nu trebuie sa existe alte costuri dupa semnarea contractului).
5. La baza site-ului web trebuie sa fie o baza de date in care sa fie salvat tot continutul documentelor in format PDF, DOC, RTF, XLS, ZIP, JPG, AVI, MPEG, etc.
6. Bazele de date vor fi compatibile cu standardele limbajului SQL sau echivalent.
7. Hostarea site-ului Web trebuie sa poata fi facuta atat pe sisteme de operare Windows Server cat si Unix (Linux), codul sursa fiind pus la dispozitia proprietarului site-ului cu toate drepturile de proprietate intelectuala incluse si licentele aferente, nelimitate in timp. Codul sursa nu va contine librarii ,,3rd party” ale caror licente au cost separat.
8. Site-ul trebuie sa fie usor administrabil si sa permita acces diferentiat in interfata de administrare, pentru publicarea continutului. Accesul diferentiat in zona de administrare se refera la drepturi diferite de publicare a continutului, in functie de rolul asignat persoanei respective in cadrul proiectului.
9. Pentru actualizarea informatiei pe sectiunea generala a site-ului, Prestatorul va realiza o interfata care sa ofere posibilitatea administrarii si utilizarii facile de catre personalul responsabil, non¬ ethnic si care sa permita formatarea textului introdus si introducerea semnelor diacritice. Modulul de administrare va permite ordonarea paginilor in cadrul structurii arborescente. Se vor folosi stiluri CSS pentru afisarea diferentiata a meniurilor principale, a sub-meniurilor si a link¬urilor catre articole. Va exista un stil implicit pentru textul introdus. Textul introdus pe site va putea fi formatat ca marime, stil, culoare, stil de font (bold, italic,underline), spatiere, formatare in mai multe coloane a textului etc. Totodata textul (inclusiv titlurile) va putea fi aliniat cu usurinta (centrat, la stanga, la dreapta).
10. Caracteristici platforma web: Platforma full CMS (Content Management System); Platforma va putea fi accesata inclusiv pe versiuni ale browserelor web mai vechi; Extensibilitate – Sa se permita adaugarea facila de noi capabilitati fara modificari majore in arhitectura aplicatiei; Modularitate – Aplicatia trebuie sa aiba o structura modulara bazata pe componente independente; Continutul va fi optimizat pentru utilizarea browser-elor: Firefox, Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari,etc.; Proiectarea paginilor trebuie sa indeplineasca cerintele de compatibilitate si accesibilitate acceptate la nivel mondial drept standarde internationale in domeniu; Sectiunea site web public va fi optimizata pentru motoarele de cautare Google, Yahoo, MSN, fiind respectate conditiile necesare pentru cautarea dupa cuvinte si fraze cheie, folosirea si actualizarea tag-urilor Meta pentru descriere, includerea cuvintelor cheie definite in tag-urile TITLE de pe toate paginile la cererea beneficiarului; Harta site-ului va fi in doua formate: unul pentru vizitatori, intr-o forma accesibila si unul pentru principalele motoare de cautare (Google, Yahoo, MSN) intr-un fisier de tip XML (sitemap.xml); ID diferit pentru paginile de romana si engleza (valabil pentru pagina de internet);
15. Aplicatia trebuie sa permita administratorului acces la rapoarte cu date legate de accesibilitatea si utilizarea site-ului. Sa suporte comunicatii software prin protocol criptat atunci cand acest lucru este necesar;.Sa fie configurat astfel incat sa ofere protectie pentru urmatoarele vulnerabilitati: Cross-site scripting (XSS) reflected (RXSS), SQL injection, iFRAME injection, Insufficient authentication, Insufficient authorization;
11. Cerinte tur virtual:Posibilitatea vizitatorului de a naviga 360° (sus, jos, stanga, dreapta) in interiorul imaginii la rezolutie HD/full HD; Posibilitatea de a face zoom in interiorul imaginilor 360°;Posibilitatea de a vizualiza in fullscreen imaginile 360°;Folosirea de software si aparatura premium pentru realizarea imaginilor 360° si tururilor virtuale; Imaginile 360° sunt responsive si se adapteaza rezolutiei device-ului de pe care sunt vizualizate.

Aptitudini necesare

Expert IT

Categorie

IT

Employer Information

102 project(s) posted hire 48 freelancers Sibiu
Membru din:22 decembrie 2016
Ofertare EXPERT (2)

Durbăcea Gabriel

IT Engineer

Ploiesti

Only project owner can view this information.

alinamariapirtea

Web developer

Oradea

Only project owner can view this information.