Contract de ,,Servicii de mentenanta si dezvoltare aplicatie e-learning, de organizare si desfasurare programe de formare in sistem e-learning”

  • Bids0
  • Buget 3,500.00USD
  • Oferta medie 0.00USD

Postat in 4 iulie 2017

Activ

Descrierea proiectului

Tip contractServicii

Denumirea achizitieContract de ,,Servicii de mentenanta si dezvoltare aplicatie e-learning, de organizare si desfasurare programe de formare in sistem e-learning”

CPV72000000-5-Servicii IT: consultanta, dezvoltare de software, internet si asistenta (Rev.2)

Descrierea contractuluiContractul are ca obiect prestarea serviciilor de administrare a platformei e-learning a CNFPPP, asigurarea mentenantei, suportului tehnic si administrarea programelor de formare in vederea desfasurarii pe platforma e-learning a doua cursuri de formare profesionala.

Valoarea estimata fara TVA3500.00 RON

Conditii contractCursurile se vor desfasura in sistem online pe platforma CNFPPP. Serviciile se vor efectua conform Caietului de sarcini care se poate descarca de pe site-ul institutiei.

Conditii participareLa achizitie pot participa ofertanti care indeplinesc conditiile de participare prevazute in Documentatia de atribuire. Aceasta se poate obtine de la sediul CNFPPP, sau se poate descarca de pe site-ul CNFPPP.

Criterii adjudecarePretul cel maiscazut

Termen limita primire oferte14.07.2017

Informatii suplimentareOra limita de depunere a ofertelor este ora 11.00. Clarificari si informatii se pot obtine de la sediul CNFPPP la nr. de telefon din anuntul publicitar.

Aptitudini necesare

Expert IT

Employer Information

98 project(s) posted hire 48 freelancers Sibiu
Membru din:22 decembrie 2016
Ofertare EXPERT (0)

Inca nu ai primit oferte.