“𝐂𝐚̆𝐮𝐭𝐚̆𝐦 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧 𝐥𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐚𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚̆, 𝐡𝐚𝐜𝐤𝐞𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐥𝐨𝐜 𝐢̂𝐧 𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞.

  • Bids2
  • Buget 1,000.00USD
  • Oferta medie 1,350.00USD
  • Locatie Ploiesti

Postat in 16 iunie 2021

Activ - 3 luni left

Descrierea proiectului

“𝐂𝐚̆𝐮𝐭𝐚̆𝐦 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧 𝐥𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐚𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚̆, 𝐡𝐚𝐜𝐤𝐞𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐥𝐨𝐜 𝐢̂𝐧 𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞.
𝐃𝐚𝐜𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐭𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐨 𝐜𝐚̆𝐮𝐭𝐚̆𝐦, 𝐝𝐚𝐫 𝐧𝐞-𝐨 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐳𝐢 𝐩𝐞 𝐜𝐞𝐚 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆, 𝐯𝐞𝐢 𝐟𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢.”

Clubul nostru se ocupă exclusiv cu juniorii cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani, oferindu-le cursuri de baschet, dansuri, handbal, ciclism și tenis și instruindu-i să aspire către o viață cât mai sănătoasă.
În 2014, 2017 și 2018, am obținut titlurile de Campioni Naționali la baschet și majorete, titluri unice la nivelul orașului Ploiești.
Ne dorim să creștem în sălile noastre sportivi care vor fi componenți ai echipelor naționale, majoritatea prahoveni, și, astfel, în fiecare zi, suntem responsabili și avem inițiative în activitatea noastră și, ținând seama de valorile clubului, lucrăm la dezvoltarea
acestuia și la implinirea viziunii.
Pentru a ne îndeplini rolul până la final, site-ul despre care vorbim în proiect trebuie să ne susțină, să fie generator de posibili parteneri și copii talentați. Astfel, scopul tău este de a construi super site-ul nostru, conectat cu rețelele sociale și să îl aduci în primul loc în căutarea Google.
Dacă te consideri creativ și ai cunoștințe de web design, web development și SEO, aplică și hai să facem cel mai tare site al unui club sportiv din țară.

La iSports, ținem foarte mult la sintagma “rezultate, nu sarcini”. Practic, vei fi propriul tău lider și nu vei avea de îndeplinit task-uri, ci vei avea de atins obiectivele pe care ți le vom trasa mai jos.
1. construirea site-ului – mai exact, identificarea de propuneri pentru dezvoltarea unui super site, având în componența sa trei elemente (magazin, blog/ educație și info club/pagină de prezentare), construcția și lansarea site-ului;
2. creșterea vizibilității acestuia în Google, ajungând pe primul loc – însemnând definirea și urmărirea cuvintelor cheie pentru care se dorește plasarea în primele rezultate și optimizarea site-ului și postărilor din Social Media pentru cuvintele cheie;
3. Conectare între Social Media și site – adică realizarea de postări cu scopul de a atrage atenția, să stârnească curiozitatea și să promoveze imaginea clubului, pentru a atrage utilizatori pe site.

Dacă ai idee cum să facem lucrurile acestea, ești MANAGERUL PE CARE-L CĂUTĂM.

Dacă ai ajuns până aici, cu siguranță ești pe profilul omului pe care noi îl căutăm, însă,nu aplica dacă:
• nu îți place sportul;
• nu știi să creezi un site care să sprijine juniori și părinți din toată țară;
• nu crezi că putem ajunge la 100 vizitatori unici pe zi în următoarele 6 luni (media pe zi dintr-o luna).

Cum aplici?
Pe CV nu punem preț prea tare; așadar, mai simplu, dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, aplică aici -> http://bit.ly/Formular1Hacker

Salariu?
Va fi conform obiectivelor îndeplinite de tine. Nu va fi pentru funcția pe care o ocupi, ci pentru abilitățile tale și rezultatele aduse. Dacă vom fi pe aceeași lungime de undă, cu siguranță vom găsi varianta care să mulțumească ambele părți.

Aptitudini necesare

Web DesignerWeb Developer

Categorie

IT

Employer Information

1 project(s) posted hire 0 freelancers
Membru din:8 februarie 2021
Ofertare EXPERT (2)

timisadrian

Freelancer

Bucuresti

Only project owner can view this information.

Durbăcea Gabriel

IT Engineer

Ploiesti

Only project owner can view this information.