Profilul lui Zbîrcot Denis

Zbîrcot Denis Brand Designer - Web Designer
4 ani experienta 0 proiecte lucrate Bucuresti
0USD earned
DesignerExpert ITExpert realizare websiteWeb DeveloperWordpress

O prezență online puternică este esențială pentru orice afacere.

www.salamanderskills.com

Hei, suntem SalamanderSkills,

Suntem o agenție de Brand Identity și UI/UX din București. Crearea de experiențe digitale pentru a ajuta companiile să aibă succes în lumea de astăzi este prioritatea noastră. Folosim puterea designului pentru a genera idei caracteristice care sunt semnificative, memorabile și emblematice pe care oamenilor le place să le folosească.

Indiferent dacă sunteți un brand de consum sau de retail, o marcă corporativă consacrată sau un brand challenger, scopul nostru este să vă facem ideile mai de succes și să vă răspândim povestea.

Vă punem în legătură cu clienții dvs., le descoperim cerințele și le oferim soluții pentru a le îmbunătăți experiența cu marca dvs., punând oamenii în centrul experienței mărcii pentru a conduce la schimbarea comportamentului și a oferi un impact real. Oferim o mulțime de schițe și informații. Acest lucru permite clienților noștri o idee clară despre produsul final.

Motivația noastră este de a stimula interacțiunea om-afacere. Ne gândim constant la ce îmbunătățiri putem aduce ecosistemului din jurul afacerii dvs., de la ceea ce crede clientul în marcă la modul în care va interacționa cu acesta.

Portofoliu (0)

  • Încă nu există activități.