Profilul lui Rotaru Ramona

Rotaru Ramona Grafic designer
4 ani experienta 0 proiecte lucrate Iasi
10.00USD /hr 0USD earned
CopywriterEditor articoleGraphic DesignerLogo creatorWordpress

Salut,

Eu sunt Ramona si sunt pasionata de tot ce inseamna creativitate si design. Totul a inceput in perioada facultatii, cand am descoperit lumea graficii publicitare si ceea ce poate fi construit cu ajutorul imaginilor, culorilor si textului. Atunci a fost pentru prima oara cand am descoperit lucrurile uimitoare pe care le poate crea imaginatia mea bogata. 

Initial credeam ca aceasta munca se desfasoara in fata unui calculator, internetul si programele de editare fiind cele mai importante. Am invatat ulterior ca pentru aceasta meserie trebuie sa cunosti si sa intelegi nevoile publicului, trebuie sa tii pasul cu schimbarea continua si alerta a gusturilor consumatorilor. Trebuie sa transmiti mesajul clientului tau cu ajutorul imaginilor, culorilor, animatiilor si multe alte elemente grafice, in asa fel incat sa fie pe placul consumatorului si sa ii captezi atentia.

Cand pasesti usor intr-un domeniu nou, totul pare captivant si daca iti place cu adevarat ce faci tii pasul cu totate noutatile. 

Dupa cei 3 ani de facultate, m-am angajat la o firma de organizari evenimente unde am plecat de la postul de content writer si am ajuns sa fac grafica publicitara, invitatii pentru diverse evenimente si tot ce tine de promovarea in mediul online. Toate lucrurile astea imi placeau enorm de mult dar ca orice loc de munca avea si minusuri, asa ca am preferat sa lucrez pe cont propriu. Asa am inceput sa fac afise, bannere, logo, carti de vizita, meniuri, agende si multe alte lucruri pentru diverse firme si site-uri online.

Avand in vedere ca am terminat Facultatea de Jurnalism, orizontul meu de lucru este mult mai larg: editor de articole, content writer, copy writer, realizare si editare foto-video, promovare online si offline, editor voce, continut pagini web, incarcare produse pe diverse platforme web, grafica ziare si reviste, etc.

Lucrez intr-o gama variata de programe de editare si nu imi este frica de necunoscut. Imi plac provocarile si iubesc ceea ce fac, deci astept cu nerabdare proiecte noi.

Portofoliu (0)

  • Încă nu există activități.