Notice: Only variable references should be returned by reference in /home/cautexpe/caut-expert.org/wp-content/plugins/cleantalk-spam-protect/lib/Cleantalk/ApbctWP/State.php on line 635
Zamfiroiu Andreea | Caut Expert Online
Notice: WP_Scripts::localize a fost denumit incorect. Parametrul $l10n trebuie să fie un tablou. Pentru a trece date arbitrare în scripturi, folosește în schimb funcția wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.7.0.) in /home/cautexpe/caut-expert.org/wp-includes/functions.php on line 5314

Profilul lui Zamfiroiu Andreea

Zamfiroiu Andreea Expert achizitii publice
8 ani experienta 0 proiecte lucrate Bucuresti
0USD earned
Consultant achizitii publiceEditor articoleJuristMicrosoft Office Specialist

 Experienta relevanta in domeniul achizitiilor publice.

Portofoliu (0)

 • Încă nu există activități.

Experiente de munca

 • Expert achizitii publice/ Manager achizitii

  GLOBAL BUSINESS CONCEPT

  martie 2013 - august 2014

  Analizarea conditiilor de participare la procedurile de achizitie care prezentau interes; elaborarea raspunsurilor la sollicitarilor de clarificari; formularea eventualelor contestatii.

 • Expert achizitii publice

  RECON SI DOJE S.R.L.

  septembrie 2014 - mai 2015

  Responsabilitãțile au inclus: analiza şi clarificarea condițiilor de participare la procedurile de achiziție, pregãtirea documentațiilor necesare pentru participarea companiei în cadrul procedurilor de achiziții publice, coordonarea proceselor de colectare a datelor, formularelor şi documentațiilor necesare, elaborarea rãspunsurilor la solicitãrile de clarificãri emise de autoritãțile contractate, formularea eventualelor contestatii.
  Activitati necesare pentru implementarea proiectului “CL 11- Extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare din localitatea Fagaras”: pregătirea documentelor necesare pentru aprobarea eventualilor subcontractori, asigurarea personalului implicat în execuţia lucrărilor, întocmirea documentelor necesare pentru diminuarea scrisorii de garanţie de avans, asigurarea corespondenţei cu Consultantul şi Beneficiarul proiectului.

 • Expert achizitii publice

  DELOITTE AUDIT S.R.L.

  mai 2015 - august 2016

  Activitati de verificare la fata locului (activitati de control) al achizitiilor aferente proiectelor finantate din POSCCE Axa III -Tic pentru sectoarele privat si public. Aceasta activitate a presupus verificarea documentelor aferente fiecarei proceduri de achizitie din punct de vedere al legalitatii si conformitatii cu prevederile legale in vigoare: OUG nr. 34/2016; Ordinul nr. 1120/2013; Ordinul nr, 1050/2012, intocmirea listelor de verificare pentru fiecare procedura de achizitie; intocmirea de clarificari unde a fost cazul si verificarea raspunsurilor primite, motivarea aplicarii corectiilor conform OUG 66/2011, unde a fost cazul, elaborarea rapoartelor de control, elaborarea suspiciunii de neregula/frauda, unde a fost cazul.

Certificare

 • Expert achizitii publice

  EURO BEST TEAM S.R.L.

  iulie 2013 - iulie 2013

 • Manager de Proiect

  A.J.O.F.M.-C.F.P.

  decembrie 2012 - ianuarie 2013

 • Manager al sistemului de management al calitatii

  Top Quality Management

  octombrie 2014 - noiembrie 2014

Educaţie

 • Mater -Strategii si politici manageriale

  Universitatea Dunarea de Jos Galati

  octombrie 2010 - iulie 2012

 • Licentiat in drept

  Facultatea de Drept -Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi

  octombrie 2003 - iunie 2007