Notice: Only variable references should be returned by reference in /home/cautexpe/caut-expert.org/wp-content/plugins/cleantalk-spam-protect/lib/Cleantalk/ApbctWP/State.php on line 635
Gribiniuc Anastasia | Caut Expert Online
Notice: WP_Scripts::localize a fost denumit incorect. Parametrul $l10n trebuie să fie un tablou. Pentru a trece date arbitrare în scripturi, folosește în schimb funcția wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.7.0.) in /home/cautexpe/caut-expert.org/wp-includes/functions.php on line 5314

Profilul lui Gribiniuc Anastasia

Gribiniuc Anastasia Specialist Marketing, Social Media
2 ani experienta 0 proiecte lucrate Chisinau
10.00USD /hr 0USD earned
CopywriterEditor articoleExpert Internet MarketingSMM - Social Media Marketing ExpertTraducator

Bună, sunt Anastasia.
Pasionată de marketing.
Poate ți s-ar părea că este un domeniu inutil, însă realitatea demult a demonstrat contrariul.
Cu siguranță, ai obosit de mediul online, dar e tocmai locul potrivit unde îți poți găsi garantat clienții. Îi poți cunoaște, informa și convinge să vină la tine.

Aici îți pot fi de folos. Împreună putem face o sumedenie de chestii faine, care te vor apropia tot mai mult de clientul tău.

Te pot ajuta în analiza publicului tău țintă și stabili profilul clientului tău. La fel, pot analiza comunicarea ta pe online pentru a-ți propune o strategie de comunicare eficientă sau pentru a-ți oferi sugestii și recomandări de promovare. Îți pot stabili canalele de comunicare pe Social Media, dar și tipurile de postări care vor atrage clientul tău.

Pot face mesaje interesante și bine targetate, campanii de promovare în Facebook Ads, de branding, de remarketing, campanii de promovare a evenimentelor tale, campanii țintite pe un anumit public (de exemplu adresate doar persoanelor care se află în apropierea oficiului tău).

Cât despre mine, sunt din Republica Moldova, absolventă a specialității de marketing. Am promovat zeci de proiecte din Moldova, România, Irlanda, SUA și Canada. Sunt în continuă cercetare a domeniului, pentru că e unul complex și în permanentă schimbare. Învăț din diverse cursuri și cărți de marketing, ca să vă fiu la maximum utilă. 

Portofoliu (0)

  • Încă nu există activități.