Notice: Only variable references should be returned by reference in /home/cautexpe/caut-expert.org/wp-content/plugins/cleantalk-spam-protect/lib/Cleantalk/ApbctWP/State.php on line 635
Bîlici Alina | Caut Expert Online
Notice: WP_Scripts::localize a fost denumit incorect. Parametrul $l10n trebuie să fie un tablou. Pentru a trece date arbitrare în scripturi, folosește în schimb funcția wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.7.0.) in /home/cautexpe/caut-expert.org/wp-includes/functions.php on line 5314

Profilul lui Bîlici Alina

Bîlici Alina Markating Manager
3 ani experienta 0 proiecte lucrate Cluj
20.00USD /hr 0USD earned
CopywriterEditor articoleScriitor de articoleSMM - Social Media Marketing Expert

Administrez platformele Dvs. de Social Media (Site, Facebook, Intragram, LinkedIN etc.) și am grijă ca imaginea firmei Dvs. să evolueze în conformitate cu nevoile și caracterul identificat și/sau dorit.

Experiență (peste 3 ani) și studii :

° Licență în Marketing (UBB – CLUJ)
° Experiența acumulată vine din campaniile și organizarea/menținerea platformelor SM în calitate de Asistent Marketing. Gestionez campanii de Facebook Ads, Goodgle Ads, Email (Mailchimp, Sendpulse), SMS, Fax, poștă, mențin legătura cu presa locală.
° Experiență în organizarea evenimentelor din activitatea de voluntar și coordonator al departamentului de Marketing în Grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca: Miss Basarabia, Festivalul Basarabia, Școli de Vară etc.

Portofoliu (0)

  • Încă nu există activități.