Profilul lui Mario Grigorescu

Mario Grigorescu Consultant Marketing Online & Expert SEO
10 ani experienta 0 proiecte lucrate Bucuresti
20.00USD /hr 0USD earned
Expert Internet MarketingSEO - Search Engine Optimization ExpertSMM - Social Media Marketing ExpertWebsite ManagerWordpress

Sunt Mario GrigorescuConsultant Marketing Online si Partener Certificat Google, iar relatia mea cu marketingul online a inceput in anul 2013.

Ajut companiile sa utilizeze marketingul online ca pe un instrument de business, in mod strategic si cu focus pe optimizarea prezentei lor online in motorul de cautare Google.

Am terminat Universitatea Pro-Humanitas cu specializarea in PsihoPedagogie Speciala si Asistenta Sociala. Imediat dupa incheierea studiilor am fost angajat in cadrul: Parcului de Soft si Tehnologie a Informatiei unde am avut ocazia sa fac parte in echipa de specialisti IT care au creat primul “Panou Publicitar cu Touch-Screen“, proiect care a fost de un real succes ajungand sa fie vandute mai apoi in tari precum: Arabia Saudita, America, Japonia. Dupa incheierea contractului am studiat pentru prima data Digital Marketing in anul 2013 in cadrul celei mai mari platforme online de E-Learning din acea perioada, mai exact: ALISON unde am obtinut prima mea Diploma in Social Media Marketing. Am avut norocul la acea vreme sa studiez tehnicile de social media marketing cu celebrul Chris Farell, unul dintre cei mai populari profesori in predarea tehnicilor de baza in Business Online.

La vremea respectiva, fiindca ma fascina Google si modalitatile lui de promovare, mi-am luat certificarile Google si in paralel, am inceput sa ma documentez tot mai mult in strategiile de Marketing Online si Social Media Marketing timp in care am inceput prima mea colaborare ca si freelancer cu celebrul brand Accessorize Romania, realizand si optimizand site-ul companiei de prezentare, la acea vreme.

In anul 2017 am avut ocazia sa particip la cel mai mare eveniment de business din Europa Centrala si De Est care s-a organizat la Bucuresti, mai exact – Brand Minds 2017 Entrepreneur 2.0 – moment in care am avut ocazia de a urmari live prezentarea mentorului meu: Gary Vaynerchuk – omul caruia ii datorez experienta si cunoasterea aprofundata a tehnicilor de marketing digital din ziua de azi.

Am stat ceva timp in zona de performance, apoi am intrat si in zona de Trusted Professional – care m-a fascinat si mi-a imbogatit experienta profesionala in optimizarea locatiilor de business in Google Maps ajungand la ora actuala sa fiu Google Street Trusted Photographer cu peste 1.400.000 vizualizari online si Local Guide 7, reusind ca in combinatie cu strategiile de optimizare SEO sa pun in primele pozitii Google brandurile clientilor mei.

Nu m-am oprit din invatat si experimentat, mai ales ca in marketing online e important sa faci asta, ca sa poti oferi valoare celor carora le oferi serviciile. Asa ca mi-am completat expertiza cu certificari in Digital MarketingInbound Marketing si SEO Optimization.

Dupa cativa ani ca si freelancer avand colaborari diverse cu companii mici si mijlocii – alaturi de antreprenori minunati si pasionati de ceea ce faceau, dupa ce am ajutat branduri cunoscute sau la inceput de drum, sa-si imbunatateasca prezenta online si sa obtina rezultate in urma activitatilor online – am pornit-o pe cont propriu.

In momentul de fata, tocmai am obtinut Certificare Google in Digital Marketing  iar in paralel administrez si optimizez SEO primul concept de Spalatorie Auto si Cafenea din Bucuresti si totodata,  in functie de obiectivele clientului, concep strategia de marketing online, urmarind obtinerea celor mai bune rezultate in mediul online prin garantarea contractuala a pozitionarii brandurilor in prima pagina Google dupa primele 3 luni de colaborare. Urmaresc evolutia si propun constant optimizari, la nivel de site, abordare, campanii, mesaje, video etc.

Sustin workshopuri interne de marketing online in companii, concepute pe nevoile de business ale fiecarui client.

Pe scurt, ajut brandurile sa profite de oportunitatile pe care le ofera marketingul online, printr-o abordare strategica si optimizari constante ale rezultatelor pentru a putea ajunge in topul rezultatelor Google asa cum am ajuns si eu in primele pozitii Google dupa cuvantul cheie: consultant marketing online, prin crestere organica si strategii de optimizare SEO.

Portofoliu (0)

 • Încă nu există activități.

Experiente de munca

 • Owner & Founder

  Agent Promovator

  martie 2013 - Acum

  Daca vrei sa ai alaturi de tine o companie serioasa alaturi de un Partener Certificat Google in Marketing Digital care iti garanteaza contractual aparitia brandului tau in prima pagina Google, daca vrei sa obtii siguranta ca de acum inainte investitiile tale in online vor produce rezultatele asteptate de atata timp, te invit la o convorbire telefonica prin care sa iti arat cum voi face acest lucru pentru tine.
  Sunt Mario Grigorescu – Consultant Marketing Online iar pozitia mea actuala in cautarile Google ca si lider reprezinta cartea mea de vizita!  Ofer rezultate palpabile prin transparenta totala in strategia de Optimizare SEO personalizata pentru fiecare afacere in parte. Serviciile pe care le ofer acopera toata aria de Management – Mentenanta si Optimizare SEO a Proiectelor Online.

  Oferta mea de Servicii cuprinde:
  – Design / Redesign Website optimizat pentru dispozitivele mobile
  – Creare si Optimizare Locala (Optimizare Google My Business)
  – Optimizare SEO obtinuta prin Cuvinte Cheie, Meta-Taguri si Backlinkuri cu trafic mare de vizitatori online. 
  – Mentenanta Website (Optimizare Cache – Baza de Date, Viteza de Incarcare a site-ului web etc.)
  – Securitate Website (Implementare Antivirus si Configurare Firewall si Anti-Malware pentru site-ul web)
  – Video-Marketing (Realizare Clipuri Video destinate promovarii brandului)
  – Consultanta si Suport Tehnic Specializat pe toata durata colaborarii
  – Campanii de E-mail Marketing si Promovare in Grupuri de Facebook.
  – Panoramare VR360 cu Fotografii Panoramice postate in Google Maps direct din locatia clientului. (atrage vizualizari gratuite in locatia dvs.)

  🚀🚀🚀 Profita de Auditul SEO Gratuit in care vei afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web in acest moment. Contacteaza-ma acum!
  🚀🚀🚀 Contacteaza-ma Acum si obtine 30 minute de Consultanta in Marketing Online Gratuita! Link: https://agentpromovator.ro/audit-seo-gratuit/
  🚀🚀🚀 Mai multe detalii aici: https://bit.ly/3mCKARk


 • Notice: unserialize(): Error at offset 220 of 2164 bytes in /home/cautexpe/caut-expert.org/wp-content/themes/freelanceengine/list-experiences.php on line 171

Certificare

 • SEO Training Course by Moz

  Moz

  septembrie 2014 - septembrie 2014

  https://www.udemy.com/certificate/UC-ZXSJXEXT/

 • Certificate EU GDPR General Data Protection Regulation Premier

  Udemy Academy

  aprilie 2019 - noiembrie 2019

  https://www.udemy.com/certificate/UC-694R87WA/

 • Diploma in Social Media Marketing

  Alison

  februarie 2013 - august 2013

  https://alison.com/certification/check/%242y%2410%24XkpDgWYROuSkiBglqmXRemmmFViIrQHm3yiYyKNtyegni2E81fde

 • Social Media Certified

  HubSpot

  septembrie 2020 - septembrie 2020

  https://app.hubspot.com/academy/8726197/tracks/29/exam/award/29/AcademySocialMediaCertification

 • The Fundamentals of Digital Marketing

  Google Digital Garage

  noiembrie 2020 - decembrie 2020

  https://agentpromovator.ro/wp-content/uploads/2020/10/certificate-1.jpg

Educaţie

 • Pro Humanitas

  Liceul Mihail Kogalniceanu

  ianuarie 1998 - ianuarie 2008