Notice: Only variable references should be returned by reference in /home/cautexpe/caut-expert.org/wp-content/plugins/cleantalk-spam-protect/lib/Cleantalk/ApbctWP/State.php on line 635
Filip Adrian-Ionut | Caut Expert Online
Notice: WP_Scripts::localize a fost denumit incorect. Parametrul $l10n trebuie să fie un tablou. Pentru a trece date arbitrare în scripturi, folosește în schimb funcția wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.7.0.) in /home/cautexpe/caut-expert.org/wp-includes/functions.php on line 5314

Profilul lui Filip Adrian-Ionut

Filip Adrian-Ionut Web Developer
1 an experienta 0 proiecte lucrate Targu-Mures
8.00USD /hr 0USD earned
Web DesignerWeb Developer

Salut, numele meu este Adrian si sunt raspunsul la toate problemele tale. Bine, nu chiar toata, dar intelegi ce vreau sa spun. Sunt un Web Developer incepator, care iti poate construi un site frumos si modern.

Un site web este bun pentru o gramada de lucruri, cum ar fi:

– Iti ofera o prezenta online 24/7, ceea ce face mai usor sa fii gasit de potentiali clienti.

– Iti ofera credibilitate. Un site de calitate care este usor de folosit o sa le dea clientilor tai incredere in serviciile pe care le oferi.

Daca citesti asta inseamna ca ai nevoie de cineva care sa iti construiasca un site. Ei bine, sunt exact persoana de care ai nevoie! Printre abilitatile mele se numara: HTML, CSS, JavaScript, jQuery, si o obsesie pentru a face totul perfect. 

Portofoliu (0)

  • Încă nu există activități.

Certificare

  • Responsive Web Design

    freeCodeCamp

    iulie 2020 - noiembrie 2020

    Link catre certificat:
    https://www.freecodecamp.org/certification/adrianfilip/responsive-web-design