Blog

cexpert
6 iunie 2017
promovare online Niciun comentariu

Probleme cu vanzarile? Solutii la indemana online.

Am vizitat de curand tipografia unei organizatii. Fac o treaba grozava, angajeaza persoane defavorizate pentru a produce ambalaje.
Sefa atelierului mi-a aratat cu mandrie investitiile lor noi: masini performante de taiat, pliat, imprimat, serigrafiat etc. Wow! Probabil au cheltuit o avere! Mi s-au parut super profesionisti! Mi-au mai aratat si o multime de modele pe care le-au facut cu acele masini si magazia era plina de stocuri. Aratau super!
Am fost curioasa atunci daca au vanzari. Aici problema s-a schimbat. Sefa a inceput sa se planga ca gasesc greu clienti, ca nu sunt cunoscuti, ca au dat vreo 500 eur pe designul unui site de prezentare dar nu are vizitatori… intr-un cuvant nu isi scoteau nici salariile lunare sau cheltuielile de productie, costurile de investitii nici atat. Care era deci problema lor? Am vrut sa vad un pic site-ul lor. Cateva pagini clasice, neactualizate de mult timp, cu prezentari generale de servicii si produse dar fara fotografii de calitate si descriere de produse atractive. Am intrebat daca stia cineva de acolo sa lucreze pe pagina web sau pe promovare dar mi s-a spus ca nu.
– Care este atunci echipa voastra de vanzari?
Doamna m-a privit putin incurcata. Ea facea si aprovizionare de materiale, se ocupa si de personal si de comenzi etc. Am inteles pe loc ca lipsa unei echipe solide de vanzari este problema. In plus nu auzise niciodata despre marketing online, optimizare SEO etc. I-am recomandat platforma freelance www.caut-expert.ro pe care am mai folosit-o pentru a gasi experti IT potriviti pentru golul lor.

Cred ca aceasta este o problema destul de comuna in firmele mici si mijlocii de la noi care din nestiinta nu isi dau seama cat de important este astazi prezenta si reclama online. Realizand ca oricat de multa investitie ai face, ai nevoie neaparat si de o investitie in promovare online, fiindca acesta e factorul major care aduce clienti, deoarecee doar printr-o promovare corecta si profesionala realizata de experti in domeniu, poti sa ajungi la oamenii care eu nevoie de serviciile tale.

Pe site-ul www.caut-expert.ro gasim mai multe categoriii de experti care ar putea ajuta in domeniul vanzarilor:

  • designeri si administratori website
  • specialisti E-commerce
  • experti SEO (optimizare pentru motoarele de cautare)
  • copywritters , scriitori (descrieri de produse, articole bloguri, emailuri)
  • graficieni (pentru realizare de bannere, materiale de prezentare, cataloage etc)
  • dezvoltatori de soft sau aplicatii pentru mobil
  • traducatori etc
Multi dintre specialistii de pe www.caut-expert.ro pot lucra repede si la preturi accesibile , de acasa, asa ca puteti face si economie de spatii, utilitati etc. Si vor face ceea ce nu poate reusi nimeni din companie fara o specializare in prealabil.
Intra acum pe www.caut-expert.ro si intregeste-ti echipa de vanzari.

comentariu