Blog

cexpert
9 ianuarie 2017
promovare online Un comentariu

Influenta economiei digitale asupra profesiilor liberale

Este clar ca economia digitala afecteaza si profesiile liberale, transformandu-le asa cum a transformat si alte profesii/domenii, etc.

Acest aspect este recunoscut de numerosi experti in domeniu, chiar si cei cu experienta mai mare in profesiile liberale care ati zice ca nu sunt atat de aproape de tehnologie cum sunt tinerii.

Un exemplu, in acest sens il constituie articolul realizat de Robert Aurelia Sova (presedinte CECCAR) si Florin Dobre (Director General CECCCAR). In articolul Profesia contabila  in economia globala si digitala din revista Contabilitatea expertiza si auditul afacerilor nr. 11 noiembrie 2016. CECCAR are in Romania peste 40.000 de membrii fiind o organizatie cu traditie si istorie indelungata.

In cadrul acestui articol sunt punctate mai multe argumente in sprijinul ideii adaptarii competentelor profesionistului contabil catre economia digitala.

Aceste competente vizeaza urmatoarele:

  1. “Utilizarea portalurilor de clienti (cum ar fi caut-expert.ro, cea mai complexa platforma din Romania adresata liber-profesionistilor)
  2. Cunostinte privind integrarea aplicatiilor si imbunatatirea cunostiintelor privind conectivitatea si securitatea IT
  3. Utilizarea tehnologiei pentru o mai buna realizare a managementului proiectelor.”

Echipa caut-expert.ro a intuit de mai mult timp aceste transformari. Lanseaza insa platforma caut-expert.ro in momentul in care am considerat ca si piata este pregatita sa accepte o astfel de abordare. Aceasta abordare nu este noua in alte state europene. Insa pana acum in Romania nu a fost dezvoltata o platforma care sa-si propuna conectarea celor care au nevoie de serviciile liber-profesionistilor cu cei mai buni experti in domeniul lor de activitate.

Aceasta platforma va fi gratuita o perioada de timp, pana se va realiza familiarizarea celor 2 categorii cu ea, dupa care asa cum este si normal se va percepe un abonament pentru utilizarea acesteia. Mentionam ca pe platforma caut-expert.ro nu se va face publicitate (nu veti regasi pop-up-uri enervante). Astfel, pentru a asigura independenta acesteia liber-profesionistii vor trebui sa achite un comision.

Avand in vedere acest aspect va invitam sa testati si sa ne propuneti eventuale imbunatatiri pe care le vedeti necesare astfel incat platforma sa fie de un real folos tuturor.

Aici gasiti detalii despre modul de functionare https://caut-expert.org/mod_functionare/

Un An plin de impliniri! Echipa caut-expert.ro

1 Comentariu la acest articol

  1. cexpert

    corect…tehnologia va schimba f. mult modul de lucru al multora

    reply

comentariu