Blog

Nick
27 iunie 2017
promovare online Niciun comentariu

Gaseste specialisti pentru firma ta numai cu cateva click-uri

specialisti

Vin concediile, caldura, angajatii sunt acum mai putini si specialisti mai greu de gasit. Dar un proiect sau o sarcina urgenta nu pot astepta.

Situatii de criza pot sa apara oricand:

-mergi la o intalnire de afaceri si cineva trebuie sa te ajute sa faci designul unor materiale de prezentare atragatoare
– clientii de pe site tocmai te-au anuntat ca este undeva o eroare/bug si fiecare zi de intarziere a remedierii ei poate cauza scaderea vanzarilor si pierderi importante
– ai nevoie de o traducere urgenta a unui catalog, a unor materiale ori acte
– secretara tocmai te-a lasat balta sau a intrat intr-un concediu neprevazut si nu are cine sa iti realizeze profi prezentarea powerpoint
-incepi o afacere importanta si ai nevoie sa consulti un expert sau sa faci o cercetare de piata
-ai gasit o oportunitate de finantare si nu poti completa formularele fara un Consultant Fonduri UE
-ceea ce ai de facut nu necesita un profesionist full-time dar vrei sa angajezi cateva ore un specialist IT, jurist, notar, expert achizitii publice, asistent virtual, proiectant etc

Solutia pentru aceste tipuri de probleme si urgente nu este deloc complicata: doar cu cateva clic-uri poti sa te inscrii gratuit la Angajatori pe platforma caut-expert.ro si sa publici acolo detalii despre nevoia sau proiectul tau. Vei primi oferte de la profesionisti in numai cateva minute. Cine este calificat in domeniu si este liber, o sa va contacteze.

Pentru ca tocmai asta face aceasta platforma online: pune impreuna profesionisti in diverse domenii si oameni care au nevoie de cineva care sa le rezolve problema rapid si fara proceduri complicate.
Nu trebuie sa va faceti griji ca poate oamenii sunt in concedii si nici sa cautati asiduu pe situri, in ziare si la agentii de locuri de munca. Zeci de experti doar asteapta ceva de lucru.
Nu trebuie sa va preocupe nici daca ei sunt din localitate sau din alta parte, ori ca aveti poate nevoie de un birou sau de un computer in plus pentru ei. Foarte multe slujbe de acest gen pot fi externatizate, liberii profesionisti lucreaza la ei acasa, cu echipamentele proprii si comunicati simplu cu ei prin email sau telefon.

Nici modul de plata nu ridica probleme, puteti incheia cu ei un contract cu numarul de ore necesare in proiect si cu descrirea slujbei. Unii specialisti sunt autorizati ca liber-profesionist sau au infiintate firme asa ca pot elibera facturi. Se pot negocia si alte forme de plata conform specificului proiectului si al specialistului. Vei observa cu siguranta ca alegerea unui expert din mediul online este foarte avantajoasa si mult mai ieftina decat a angaja pe cineva la firma cu program zilnic.

In plus, ai posibilitate sa alegi , sa selectezi dintre mai multi specialisti vizualizand profilele lor de pe site sau in functie de onorariul pe care il solicita cand va contacteaza.
Nu are rost sa pierdeti timp si bani cu cautari inutile.

Inscrieti acum proiectul dvs pe caut-expert.ro si va fi mai mult ca sigur rezolvat la timp si cu succes!

comentariu