Blog

cexpert
5 aprilie 2017
promovare online Niciun comentariu

Esti student in cautarea unui loc de practica? Platforma Caut-expert.ro te ajuta sa-ti gasesti o firma sau un expert cu care sa-ti faci stagiul

Pe perioada studiilor, vine o vreme cand trebuie sa faci practica in domeniul in care studiezi. Si este recomandat chiar sa faci cat mai multe stagii de practica! Iti va fi mai usor sa decizi unde vrei sa lucrezi pe viitor.

Fiind student este greu sa iti gasesti o firma, o companie care sa te lase sa faci practica “pe bune” (nu sa faci arhiva), din diferite motive, poate iti este rusine dupa ce ai fost refuzat sau poate nu ai timp sau poate nu ai unde sa incerci. Sau poate vrei sa faci practica intr-un domeniu in care te pricepi si nu iti este necesara aceasta practica pentru  facultate, ci pentru tine, pentru ca vrei sa inveti un domeniu nou, sa te perfectionezi.

Serviciile pe care un student le poate oferi pot fi de la cele mai simple (ex. sa administrezi conturile de social media, sa scrii content, sa faci research pe un domeniu, sa faci prezentari, etc) pana la cele mai complexe in care poti gandi si lucra alaturi de un client pentru o perioada mai lunga. Iar daca exista sinergie intre tine si angajator colaborarea poate fi pe termen lung si remunerata.

Cu ajutorul platformei Caut-expert.ro, iti poti gasii foarte usor locul unde vrei sa faci practica, locul unde vrei sa te perfectionezi, fara a fi nevoie sa mergi personal sa discuti. Iti poti alege un serviciu postat de angajatori si stabilesti online (email sau prin telefon) cu ce servicii il poti ajuta pe angajator. Astfel, economisesti timp cu deplasarea si inveti si ceva nou. Asa ca, intra pe https://caut-expert.org posteaza un profil si poti fi contactat de angajatori.

 

 

comentariu