Blog

cexpert
19 aprilie 2017
Uncategorized @ro Niciun comentariu

Cum poti compensa eficient lipsa de personal?

Poate ati auzit de generatia Millennials, acestia doresc flexibilitate in ceea ce priveste numarul orelor de munca, sa isi stabileasca singuri un program flexibil, dar sa fie si promovati.

Daca nu mai vrem sa angajam personal sau nu gasim, insa, dorim sa obtinem randament mare cu personal putin (iar avantajele generatiei Millennials sunt multe), putem compensa aceasta lipsa de personal prin externalizarea anumitor task-uri prin intermediul platformelor de freelance.

Putem vorbi despre posibilitatea dezvoltarii personalului, prin participarea acestuia la procesul de comunicare, recunoasterea lui prin acceptarea in diferite cluburi sau largirea ariei de competenta, atribuirea unei responsabilitati mai mari in proiecte. Insa, pentru a realiza aceste compensari.

Poate si sa existe posibilitatea ca o persoana, care, desi este motivata suficient, sa obtina performante reduse datorita lipsei de aptitudini, abilitatilor nedezvoltate sau a simplului fapt ca nu a inteles sarcina ce trebuie indeplinita sau sa nu obtina performanta din cauza faptului ca nu este motivat corespunzator, desi a inteles sarcina de indeplinit, are abilitatile si aptitudinile necesare.

In Romania, cu ajutorul platformei de servicii Caut-expert.ro, angajatorii isi pot compensa eficient lipsa de personal prin angajarea unui expert sau asistent virtual, care presupune un loc fizic in plus in firma, ci doar in activitatea firmei, in realizarea target-urilor. Este foarte simplu de utilizat aceasta platforma. Doar intri pe site-ul https://caut-expert.org, iti creezi un cont de angajator, postezi un anunt cu serviciul/ activitatea ce trebuie realizata la tine in firma, iar daca esti un liber profesionist si vrei sa lucrezi de acasa, iti creezi un cont de liber profesionist/expert si cauti job-ul care ti se potriveste.

 

comentariu