Blog

cexpert
25 mai 2017
promovare online Niciun comentariu

Cat lucreaza efectiv un angajat din 8h?

“Cat lucreaza efectiv un angajat din 8 ore?”, o intrebare pe care si-o pun majoritatea angajatorilor. Ei bine, acest lucru depinde de domeniul de activitate. Daca vorbim de un loc de munca foarte solicitant, gen IT , ce necesita atentie minutioasa, putem spune ca cele 8 ore pe zi sunt foarte multe, persoana angajata este epuizata, obosita, deoarece, pentru acest domeniu, se poate lucra eficient 4-5 ore pe zi, si se poate obtine randament bun. Dar, nu programul de lucru, cel de 8 ore este problema, ci modul in care noi ne organizam activitatile zilnice, target-urile.

Cred ca toti ne stabilim ca primele activitati  sa fie cele mai dificile, incat necesita un timp mai indelungat, dupa care urmeaza si celelalte. Si, uite asa, noi ne terminam treaba in 5-6 ore pe zi, insa pentru a fi “pontati” pentru 8 ore, mai luam o pauza de cafea, de a mai citi presa, suntem deranjati inutil de multe ori etc., deci, timp pierdut in mod ineficient, neproductiv pentru firma.

In prezent, am observat ca in tarile vestice sunt tot mai cautate platformele de freelanceri, unde angajatii isi fac programul cum si-l doresc, insa, indeplinesc task-urile primite de la angajator, rezultand astfel o relatie win-win.

Exista si in Romania o astfel de platforma recent lansata de servicii de freelance, si anume Caut-expert.ro, unde, angajatorii si expertii isi creeaza un profil si posteaza pe site, de ex., angajatorii posteaza anunturi cu task-ul sau proiectul ce trebuie indeplinit, iar expertii isi creeaza un profil cu detalii despre ei, serviciile dar si domeniul in care activeaza, fiind apoi pusi in legatura cu angajatorii care au nevoie de serviciile acestora.

Asadar, intra pe https://caut-expert.org si cauta expertul de care ai nevoie sau inregistreaza-te ca expert!

 

comentariu