Blog

cexpert
17 ianuarie 2017
Uncategorized @ro Niciun comentariu

Avantajele folosirii platformei de intermediere servicii caut-expert.ro

Vă aflați de multe ori în căutarea unui expert pentru proiectele voastre și nu știți unde să îl găsiți sau pe cine să alegeți. Avantajele folosirii platformei de intermediere servicii Caut-Expert.ro sunt multe și una din ele este că vă ajută să găsiți experți potriviți. Liber-profesioniștii se înscriu cu un profil, iar apoi vor face oferte pentru dv. când postați un proiect.

De multe ori nu e ușor să găsești un expert bun. De exemplu, un avocat care să-ți întocmească un contract, un evaluator care să-ți facă un raport de evaluare pentru impozitare, un notar cu care să faci un contract de vânzare-cumparare complet, un IT-st care să-ți creeze un site profesionist și multe altele. Credem că platforma caut-expert.ro te poate ajuta ca în cel mai scurt timp și în condiții avantajoase să găsești expertul potrivit.

Când avem un astfel de proiect întrebăm în stânga și în dreapta, iar prietenii apropiați ne dau recomandări. De aceea ajungem în situația în care cei mai mulți apelăm la aceeași experți. Aceștia sunt asaltați de clienți și ridică uneori prețurile nejustificat de mult , la care se adaugă și termene lungi de finalizare a proiectului. Sau să apelam nu la cei mai buni ci la cel care ne este spus! Ori noi ar trebui să avem mai multe oferte și să alegem în cunoștință de cauză.

Caut-expert.ro îți rezolvă problemele legate de realizarea proiectelor tale.

Noi vrem să vă ajutăm să vă finalizați proiectele cu success și vă oferim o altă alternativă. Pe platforma caut-expert.ro  „recomandările” sunt mai avizate, iar ofertele sunt date de mai mulți experți.

Echipa caut-expert.ro dorește ca utilizatorii platformei să fie informați, să știe cum să se ferească de „țepele” din acest domeniu al serviciilor, un domeniu vast dealtfel.

Avantajele folosirii platformei de intermediere servicii caut-expert.ro sunt:

  • prețuri rezonabile pentru serviciile contractate (care în condiții de concurență între experți vor fi mai reduse),
  • de un timp scurt de realizare a lucrării (tot datorită concurenței și unei mai bune distribuții ale lucrărilor între experți)
  • calitatea lucrării efectuate crește în conditiile în care experții sunt constienți că vor primi un calificativ, (rating) la fel ca la BOOKING, de care va depinde ulterior dacă vor mai primi sau nu proiecte.

Și ca sa nu mai lungim vorba haideți pe caut-expert.ro și postați un proiect sau faceți un cont de expert! Și nu uitați să dați și un like paginii de facebook pentru a rămâne conectați la noutățile pe care vi le pregătim!

Avantajele folosirii platformei de intermediere servicii

Avantajele folosirii platformei de intermediere servicii

Avantajele folosirii platformei de intermediere servicii

Avantajele folosirii platformei de intermediere servicii

 

comentariu