Blog

cexpert
11 ianuarie 2017
promovare online Niciun comentariu

Ai fost nemultumit de serviciile unui liber-profesionist sau ai luat teapa de la vreunul?

Poate ai auzit oameni si prieteni care considera ca au fost inselati sau chiar au luat o „teapa” de la anumiti experti. Acest lucru se intampla din cauza asimetriei de informatii. O parte (expertul) poate domina relatia cu clientul sau pentru ca acesta detine informatii pe care cealalta parte nu le detine.

Ideea e ca nu poti totusi sa te apuci sa inveti toate meseriile pentru ca ai nevoie ocazional de unele servicii. De exemplu, nu poti deveni arhitect sau contabil sau notar sau expert IT pentru ca ai fost dezamagit de unul sau mai multi experti sau pentru ca ai considerat ca tariful este nejustificat de mare. Acest lucru l-am simtit si noi ca unii experti chiar practica tarife nejustificate si termene de livrare lungi sau exista cazuri in care calitatea este una indoielnica cel putin.

De asta am decis sa realizam platforma caut-expert.ro. Pentru o mai usoara si mai buna colaborare intre cei care au nevoie de un serviciu si experti. Experti din diverse domenii! Chiar daca in tara noastra acest tip de platforma este la inceput, in tari dezvoltate functioneaza foarte bine aceste sisteme. De ce?

Avantajele sunt clare:

– Simplu si Gratis (este gratuita postarea de proiecte si realizarea de profile si simplu de realizat)

– Gasesti cu usurinta un expert certificat la un tarif pe care tu il propui

– Ai un mediator (platforma caut-expert.ro) care arbitreaza relatia cu expertul, iar partile sunt mai sigure ca nu sunt inselate una de alta.

De asta este si gratuita utilizarea acestui serviciu (cel putin pentru o perioada). Feedback-urile sunt binevenite pe office@caut-expert.ro.

Un share la prietenii tai ajuta sa facem virala si cunoscuta aceasta platforma! Platforma are toate modulele, inclusiv de plata, de lucru si dialogare pe care le au platformele mari gen freelancer.com, odesk.com, etc. Insa, acestea nu sunt inca activate pentru a nu complica in faza aceasta utilizatorii.

Dr. Ec. Ilie Banu- co-fondator caut-expert.ro

comentariu