Blog

cexpert
26 ianuarie 2017
promovare online 2 comentarii

Afla 3 motive pentru care sa utilizezi o platforma de intermediere servicii

 1. Rapiditatea gasirii unui expert

Ai nevoie urgent de un expert pentru proiectul tău?  CAUT-EXPERT.RO  te poate ajuta prompt si sigur. Cum? Exact din acelasi motiv pentru care suni la un dispecer de taxi, deoarece ai nevoie RAPID de o masina. Nu te duci in statie sa vezi daca mai e vreun taxi liber. Suni direct la dispecer si iti trimite o masina exact cand ai nevoie si unde ai nevoie!

E acelasi principiu si cu intermedierea de servicii, accesezi platforma cautexpert.ro prezinti proiectul, analizezi si alegi cel mai potrivit expert. Doar ca, fiind un proiect mai complicat si de mult mai mare impact, vei fi mai atent cu cine vrei sa lucrezi si vei compara ofertele date pentru ca suma de bani in joc este mult mai mare.

 1. Simplu si convenabil

Sa zicem ca ai nevoie de un evaluator. Din obisnuinta, incepi si intrebi 5 prieteni, cauti pe internet 2 ore, compari niste site-uri care cateodata par toate la fel, dai cateva telefoane pentru a afla ce termen de livrare primesti. Dupa ce ai pierdut jumatate din zi facand toate acestea, te intrebi pe cine sa alegi si dupa ce criterii? Alegi și dupa doua saptamani vezi ca termenul a fost depasit…:)

Pentru a fi totul mai simplu, intri pe platforma si publici un proiect (dureaza aproximativ 3 minute), apoi o sa obtii pe email (fara sa mai faci nimic) mai multe cotatii si o sa ai deja mai multi experti care isi doresc sa lucreze la proiectul tau. Mult mai convenabil, ai costul, expertul si durata de realizare a proiectului! Statistic este demonstrat ca, accesand o platforma de servicii, preturile obtinute pentru un proiect sunt mai mici decat daca ai suna direct un expert.

 1. Poti da calificative

Un expert care stie ca va fi evaluat, iar in functie de asta il vor mai alege sau nu alti clienti, va fi mult mai responsabil cu proiectul tau!

Asadar, cine are de castigat? Doar tu! Intra si posteaza proiectul tau GRATUIT pe caut-expert.ro.

Daca esti liber-profesionist, cred ca trebuie sa fii convins ca daca iti faci profil pe caut-expert.ro vei avea multe avantaje! E simplu.

2 comentarii la acest articol

 1. Nick

  Foarte util articolul.

  reply
 2. Andrei

  Recomand aceasta platforma

  reply

comentariu