Blog

cexpert
21 martie 2017
Uncategorized @ro Niciun comentariu

10 lucruri cu care te poate ajuta un asistent virtual

Cred că vă întrebați ce este acela un “asistent virtual” (VA).

Ei bine, acesta este un profesionist administrativ care oferă sprijin imediat profesional, servicii și abilități antreprenorilor ocupați și manageri de afaceri prin intermediul internetului. De obicei, cei care angajează un VA, sunt persoane foarte ocupate, care au o mulțime de sarcini de îndeplinit și nu pot ține pasul cu ele. Iar cu ajutorul unui VA, se pot baza pe ajutor la locul de muncă sau la un proiect.

Mai jos voi enumera câteva moduri în care VA vă poate ajuta în afacerea dvs.

  1. Un VA se poate ocupa serviciile de marketing și publicitate , ajutându-vă pentru a răspândi informații despre produsul sau serviciile dvs.,cu creșterea clientelei (administrare social media)
  2. Mulți asistenți virtuali sunt specializați în web design și optimizare SEO pentru motoarele de căutare.
  3. Poate să vă realizeze prezentări profesioniale,  pentru a capta publicul și de a promova toate produsele și serviciile.
  4. Un asistent virtual poate fi util și în editare, scrisori etc., permițând astfel un avantaj mai profesionist pentru toate comunicațiile în afaceri sau chiar gestionarea emailului.
  5. Un asistent virtual poate ține evidențele dvs.,la facturi și conturi de plătit.
  6. Un asistent virtual poate planifica următorul eveniment în interiorul companiei/organizației sau în  aer liber.
  7. Angajarea unui VA vă face să economisiți bani, deoarece apelați la el doar atunci când aveți mult de lucru. Clienții plătesc numai pentru munca depusă.
  8. Un VA poate economisi spațiu, deoarece acesta poate lucra de la biroul său, în calitate de contractant independent (fiind şi mult mai ieftin decât clasica secretară)
  9. Angajarea unui VA poate economisi timp, deoarece nu va trebui să pierdeți timp cu interviuri de angajare, instruire a personalului etc.
  10. Un asistent virtual poate programa întâlnirile, poate cauta informaţii, poate gestiona agenda, astfel încât, o afacere să decurgă liniștită.

comentariu